Vinduer

Døre

Inspiration

Vi tilbyder gratis opmåling og et konstruktivt konsulentbesøg.

Kvalitets information
 

DVC: Dansk Vindues Certificering

Alle vore vinduer og døre er DVC-mærkede, og certificeret med det anerkendte tyske Rosenheim-certifikat. Vi er medlem af BYG og det giver dig garanti for vores arbejde.

DVC-mærket er din garanti for, at dine vinduer og døre lever op til de strengeste danske krav til materialer og udførelse. Selvom du vælger at handle et andet sted end hos os, så giv aldrig afkald på DVC mærket.

DVC sikrer kvaliteten af anvendte materialer og arbejdsgange. For eksempel stilles der krav til træets kerneandel - den skal være mindst 60% og alt personale skal være uddannet.

Alle DVC-mærkede virksomheder bliver kontrolleret to gange årligt af Dansk Teknologisk Institut med uanmeldte kontrolbesøg. Dette sikrer ikke bare kvaliteten men også et ensartet produkt.

Læs mere på Dansk Vindues Certificerings Hjemmeside

Rosenheim Certifikat

Vinduer og døre fra Ideal Combi er certificeret med Rosenheim-certifikatet p.g.a. fabrikkens brug af fingerskaring i produktionen.

I processen indgår skanning af råtræet med kameraer på alle fire sider (Wood-Eye). Formålet er at lokalisere alle knaster og andre defekter i råtræet, så de kan skæres fra i den følgende opskæringsproces.

Rosenheim instituttet har udarbejdet et kvalitetsstyringsprogram, der er specielt tilpasset produktionen hos Ideal Combi. Programmet indeholder hyppige kontrolfunktioner der sikrer, at kvaliteten hele tiden er i top.

Læs mere på Rosenheim Certifikats Hjemmeside

For den kvalitetsbevidste husejer...